Fartsfylt i Nadderudhallen – Larvik

Fartsfylt i Nadderudhallen

Vedkommende som hadde ansvar for scoringsmusikken i Nadderudhallen var den som ved siden av spillerne hadde det mest travelt i kveld. Larvik taklet som ventet det høye tempoet best og vant til slutt 38-27 over Stabæk etter ledelse 18-10 til pause. Det som gledet mest var at Isabel Blanco endelig var tilbake på banen.

Larvik gjennomførte en meget god første omgang i høyt tempo og med variert og flott angrepsspill. Det hang relativt godt sammen bakover i lange perioder, men noen glipper førte til at Stabæk kom opp på tosiffret før pause i det 50. møtet mellom lagene.

Linn-Kristin Riegelhuth Koren hadde tatt på seg «løpeskoa» før kampen, for hun var periodevis overalt på banen – i ren Bippe Stankelbein-stil. Linka rakk å score 7 mål, samtlige spillemål, før hun tok plass på benken midtveis i andre omgang. Linn Jørum Sulland tok etterhvert over på høyre back, der hun kvitterte med en god kamp og ble Larviks toppscorer med 9 mål, hvorav 5 fra syvmetersmerket.

Isabel Blanco har vært savnet i Larviks lagoppstilling siden starten av februar, etter at hun skadet seg i skulderen i den første kampen i Hovedrunden i Champions League mot Krim. I kveld var hun tilbake for å teste seg i kamp, og hun vartet opp med spill av solid klasse. Tøff bakover og veldig synlig i angrepsspillet. Hun var en av Larviks flittigste målscorere med 5 mål.

– Det var veldig gøy å spille i dag. Jeg har virkelig savnet å være på banen, men jeg tok dette som en test for å se hvordan det ligger an, og jeg kjenner at jeg fortsatt må bruke hodet i forhold til belastningen. Nå må jeg finne ut hvordan skulderen reagerer etter kampen. Det er nok mulig at det ikke er tiden for å spille to kamper i uka akkurat nå. Jeg tar ingen sjanser på dette tidspunktet av sesongen og vil være helt trygg på at alt er ok neste gang jeg tar på meg drakten.

Neste oppgave for Larvik er den siste kampen i Hovedrunden mot Györ i Ungarn førstkommende søndag kl.1905.