LÆR AV DE BESTE – Larvik

LÆR AV DE BESTE

Helgen 22/3 – 23/3 arrangeres Telemark Håndballfestival i Grenland, et samarbeidsprosjekt mellom Larvik Håndballklubb, Radio Grenland, Herkules, Herøya NHF region Sør og Skagerak Energi. Er du trener for håndball – uavhengig av hvilket nivå – har du nå en unik mulighet til å lære av de beste. Festivalen avsluttes med sesongens siste kamp i Postenligaen mot Nordstrand i Skien Fritidspark.

For både etablerte og aspirerende trenere, inviterer vi til et spennende trenerseminar, over to dager. Seminaret går av stabelen på Skien Fritidspark, og er en del av Telemark Håndballfestival.

Lørdag 22/3 er det Larvik HKs trenerduo, Ole Gustav Gjekstad og Tor Odvar Moen, som har regien. De vil gå gjennom temaene «Kampforberedelse» og «Ledelse». I tillegg til egen kompetanse, vil de dra inn Karoline Dyhre Breivang og Gro Hammerseng-Edin, for å dele deres erfaringer – sett med en spillers øyne.

Søndag 23/3 kommer en sertifisert instruktør fra NHF til Skien, og vil gjennomføre den kompetansegivende «Skuddmodulen», fra NHF’s Trener 1 utdanning. Det serveres lunsj begge dager, og det hele avsluttes med årets siste kamp i Postenligaen, mellom Larvik og Nordstrand (spilles i Skienshallen).

Pris for hele trenerseminaret, inkludert lunsj og kampbillett, er kr. 1.750,- og påmelding på mail til: frode@larvikhk.no