Tine K og Linka runder 100 – Larvik

Tine K og Linka runder 100

Søndag kveld havner Tine Rustad Kristiansen og Linn-Kristin Riegelhuth Koren i en eksklusiv klubb i Larvik Håndballklubb. De vil da være to, av i alt fem spillere som har spilt 100 kamper eller flere for klubben i Champions League.

Tine Rustad Kristiansen og Linn-Kristin Riegelhuth Koren runder 100 kamper i Champions League for Larvik i bortekampen mot Györ. Det vil da være fem Larvik-spillere som har tresifret antall kamper i turneringen.

Fra før har Lene Rantala, Tonje Larsen og Kari Mette Johansen rundet 100 kamper i Europas gjeveste klubbturnering.

Det er litt artig å tenke på at dette skjer i samme kamp. Jentene kom riktignok til klubben på same tidspunkt, sommeren 2002, men som de fleste husker tok Linka en sesong i FC København, hvor hun spilte 8 kamper i Champions League, så hennes totale antall er noe høyere, mens Tine har mistet noen kamper på grunn av en akillesskade og barnefødsel.

Karoline Dyhre Breivang følger hakk i hel på de to nevnte, men hun må vente til høsten med å nå tresifret. Karo står oppført med 97 kamper før morgendagens oppgjør mot Györ. Det som er bemerkelsesverdig her, er at Karo har spilt samtlige av klubbens kamper i Champions League siden hun kom til klubben sommeren 2005. Slå den!

Før oppgjøret på søndag har Larvik spilt 115 kamper i Champions League siden Tine og Linka debuterte for klubben.

Før kampen:

Champions League-kamper for Larvik:

Lene Rantala 140
Tonje Larsen 126
Kari Mette Johansen 104
Tine Rustad Kristiansen 99
Linn-Kristin Riegelhuth Koren 99
Karoline Dyhre Breivang 97

Györ-Larvik, søndag 16. mars kl.1905. TV2 Sportskanalen 

Larvik-Storhamar, onsdag 19.mars kl.1900 i Arena Larvik.