Anja i storslag – Larvik

Anja i storslag

Larvik ville ikke gi bort noe gratis til Györ i det som ble den siste internasjonale kampen denne sesongen. Larvik førte store deler av første omgang, men Györ gjorde et lite rykk rett før og rett etter pause. Larvik jobbet knallhardt videre og var flere ganger oppe på siden av Györ, men forbi slappman ikke. Det endte det med hjemmeseier 31-29 og gruppeseier til Györ, i en kamp hvor Anja Hammerseng-Edin var Larviks dsidert heteste angrepsspiller.

Hele 11 spillemål ble det på Anja i kampen, hvor av mange skutt lavt fra gulvet. Den varianten hadde storvokste Györ-spillere og målvakt Orsoyla Herr vanskelig for å finne ut av. Et godt bevis på at det enkle ofte er det beste- korteste vei til mål.

Ole Gustav Gjekstad var tilfreds med den offensive delen av spillet og veldig fornøyd med det Anja leverte i den enden av banen.

-Vi snakket en del om mulighetene til å komme til skudd fra bakken rundet Györs reltivt høye midtforsvar. Den meldingen tok Anja veldig direkte. Det er en ting å snakke om det, en helt annen ting å gjennomføre det så bra som hun gjorde i kveld.

-Vi har bra flyt i mye av angrepsspillet vårt i dag og skaper mye bra. Den perioden rett før og rett etter pause er den svakeste perioden vår offensivt. Der ga vi dem et forsprang på fire mål som føltes litt unødvendig der og da, selv om vi hentet forsprang inn igjen slapp de oss ikke forbi.

Györ kan nå sette kursen mot Final4 i Budapest og semifinale mot FC Midtjylland. I den andre kampen møtes WHC Vardar og Buducnost.