Storhamar og Telemark Håndballfestival – Larvik

Storhamar og Telemark Håndballfestival

Kun to kamper gjenstår av Postenligaen 2013/2014 og for Larviks del avsluttes den med to «hjemmekamper». Nest siste serierunde spilles onsdag 19. mars og der møter Larvik Storhamar i Arena Larvik. Den siste kampen mot Nordstrand avslutter Telemark Håndballfestival som arrangeres lørdag og søndag 22. og 23. mars i Skien fritidspark.

Storhamar 

Storhamar er som kjent laget som gjorde noe så sjeldent som å ta poeng fra Larvik i en seriekamp. Sist det skjedde var i slutten av november 2009 da Larvik og Byåsen spilte 28-28 foran i en fullsatt Arena Larvik. Onsdag 8. januar ble Larvik satt under skikkelig press av hedmarkingene, og reddet med nød og neppe 25-25 og ett poeng. Med to serierunder igjen å spille ligger Storhamar på 4. plass på tabellen, med fortsatt mulighet til å ta medalje, men da må nok Larvik overvinnes i deres egen hule. Den oppgaven kommer garantert til å bli vanskelig, for vi føler oss temmelig sikre på at Larvik-jentene gjerne vil rette opp inntrykket fra den første kampen lagene imellom.

Telemark Håndballfestival

Larvik siste seriekamp mot Nordstrand har blitt flyttet til Skien Fritidspark. Kampen avslutter Telemark Håndballfestival som innledes på lørdag med Superweekend for 150 barn og unge. Den fortsetter på søndag, og avsluttes med sesongens siste kamp i Postenligaen. Da lagene møttes i Bjørnholthallen i januar ble vi vitne til et skikkelig målkalas som Larvik til slutt vant 36-30.

Medaljeoverrekkelse

Etter kampen mot Nordstrand vil Larvik få overrukket trofé og medaljer fra Norges Håndballforbund som bevis på at klubben har blitt seriemester denne sesongen- og for 16. gang totalt.

Billetter og sesongkort

Billetter selges i Skien Fritidspark- og i døra på kampdag. Voksne kr 100,- / Barn kr 50,-.

Klubbens sesongkortinnehavere kommer inn på kampen mot å fremvise kortet sitt.

Larvik-Storhamar, onsdag 19. mars kl.1900 i Arena Larvik