Larvik knuste Storhamar – Larvik

Larvik knuste Storhamar

Storhamar plukket et poeng fra Larvik da lagene møttes i januar. I kveld var hedmarkingene sjanseløse mot Larvik som vant 34-18. Alma Hasanic storspilte i målet og i andre omgang kom Vilde Johansen innpå og spilte sin beste kamp denne sesongen.

Alma i storslag
Larvik startet kampen på aller beste måte og stakk fra til 12-3 før Storhamar fikk summet seg litt. Alma Hasanic skal tillegges mye av æren for den gode starten, for bakover sprakk det opp litt i starten, men Alma ryddet opp i stor stil. Larvik falt noe i intensiteten i angrep i en snau timinutters periode etter 17-18 minuter, men takket være godt forsvars- og målvaktspill kom ikke Storhamar nærmere enn 12-6. En time out og en sluttspurt de siste to minuttene av omgangen ga Larvik ledelse 15-6 til pause.

Effektiv halvtime av Vilde
Vilde Johansen har fått mer og mer spilletid den siste tiden. I kveld kom hun inn fra start av i andre omgang, og hun brukte ikke lange tiden på å markere seg. Hun scorte Larviks to første mål i omgangen ,og ga seg ikke før hun hadde puttet på fire til, i en omgang Larvik virkelig kjørte over gjestene. Larvik ledet på det meste 32-13, men en litt svak periode ga Storhamar muligheten til å kutte ned til 32-17 før Larvik puttet på igjen.

Søndag 23. mars spilles den siste serierunden i Postenligaen og Larvik avslutter med «hjemmekamp» i Skienshallen mot Nordstrand kl. 1600. Billetter kjøpes i Skiens Fritidspark og i døra på kampdag.