Ungdomsdisco på Jippi – Larvik

Ungdomsdisco på Jippi

Lørdag 29. mars går startskuddet for Jippi Lekelands nye konsept- ungdomsdisco. Her blir det live DJ og lysshow samt mye, mye mer. Tilbudet er delt i to årsklasser, den første helgen er tilbudet rettet mot 10-13 åringer.

Ungdomsdisco
-Discokveldene blir delt inn i to årsklasser, forteller driftsleder Muharrem Arslan. En kveld blir for 5.-7. klassinger og den andre blir 8.-10. klasse.

De to minibanene inne på Jippi blir stedet. Den ene delen ar satt av til DJ og dansing, mens spill og aktiviteter foregår på banen ved siden av. Der blir det storskjerm med muligheter til å spille PlayStation og Singstar og andre morsomme, sosiale spill.
-Vi har fått inn alt utstyret og avtalt med DJ. Dersom dette viser seg å bli en suksess, vil vi utvikle tilbudet. Da blir det etter hvert annenhver uke for hver aldersklasse, mot en gang i måneden i starten, avlsutter Muharrem.

Dato: 29. mars
Sted: Jippi Lekeland
Klokken: 1930-2230
Alder: 10-13 år
Pris: kr 100,-.