Kjøp billetter til semifinalen nå – Larvik

Kjøp billetter til semifinalen nå

Onsdag 30. april spiller Larvik returoppgjør i semifinalene i sluttspillet. Hvem motstanderen blir vi ikke greie på før kvartfinalespillet avsluttes onsdag 23. april. Larvik starter med bortekamp søndag 27. april. Kampen den 30. starter i utgangspunktet kl.1900, men det kan bli endret dersom TV2/TV2 Sumo ønsker det.

Larvik og Byåsen er allerede kvalifisert for semifinalene gjennom plasseringene som nummer 1 og 2 i serien. Lagene som plasserte seg fra 3-8 spiller i disse dager et kvartfinalespill i to puljer av tre lag. Vinnerne av disse puljene tar plass i semifinalene. Hvem som møter hvem avgjøres via trekning rett etter at de siste kampene er spilt. Med en runde igjen ser det ut til at Tertnes vinner den ene puljen. I den andre spiles det en ren finale mellom Storhamar og Stabæk onsdag 23. april.

Semfinale sluttspillet- 2. kamp:  

Larvik- motstander ukjent, onsdag 30. april kl.1900 i Arena Larvik.