Ny webshop lansert i dag – Larvik

Ny webshop lansert i dag

I dag kan vi endelig presentere vår nye webshop. At den har vært savnet en stund kan vi skrive under på, for vi har mottatt mange henvendelser om blant annet å få kjøpe drakten vår fra våre tilhengere, som faktisk finnes over hele jordkloden.

Den nye nettbutikken finner du via denne linken: www.larvikhkshop.no og på forsiden av nettsiden vår.
Utvalget kommer garantert til å øke etter hvert. I dag kan man først og fremst bestille drakter, skjerf, flagg, bøff, jakker og sko i Larviks farger. I tillegg har vi en del barneklær fra Color Kids og et lite sortiment med AKG Headset.

Informasjonssjef i Larvik Håndballklubb Tor Odvar Moen forteller at nettbutikken har vært savnet.

-Denne forrige løsningen var temmelig populær, spesielt hos våre utenlandske tilhengere som ikke er så ofte på kamp i Arena Larvik, hvor hoveddelen av salget har foregått det siste året, og selvfølgelig fra våre tilhengere i Norge som vi opplever at finnes på mange plasser i dette langstrakte landet. Denne versjonen kommer i første omgang kun på norsk, men vi bør nok få opp en engelsk versjon ganske kjapt også, så våre utenlandske venner slipper å benytte Google Translate når de handler.