Møter Tertnes i semifinalen – Larvik

Møter Tertnes i semifinalen

I kveld falt avgjørelsen i kvartfinalespillet i sluttspillet. Tertnes tok den ene plassen etter full pott med seier 35-23 mot Glassverket. Den andre kampen var langt mer spennende, hvor det var vinn eller forsvinn for Storhamar og Stabæk på Hamar i kveld. Lagene fulgte hverandre tett i drøyt 40 minutter, så kom det et minirykk fra Storhamar som ga en liten luke som ble matchagjørende. Storhamar vant til slutt 26-25.

Larvik og Byåsen har vært klare for semifinalene i lang tid, via plasseringene som 1 og 2 i serien. Kveldens trekning av semifinalene i HåndballXtra fortalte oss at det er Tertnes som blir Larviks motstander i semifinalene, som skal avgjøres over to kamper. Larvik starter på bortebane i Bergen, kampen skal spilles søndag 27. april kl.1900 i Haukelandshallen.

Returoppgjøret spilles i Larvik onsdag 30. april med start kl.1900 i Arena Larvik. Sammenlagtvinneren møter vinneren av Byåsen-Storhamar i finalekampene som spilles 7. og 14. mai.