Landsserien: Fjerde plass! – Larvik

Landsserien: Fjerde plass!

Larvik spilte seg opp fire plasser på tabellen under den siste runden i Landsserien. Søndag vant Larvik 32-12 over Flint samtidig som Sarpsborgalliansen tapte for Fjellhamer. Det sendte Larvik opp på en fantastisk flott fjerdeplass på slutttabellen. Vi gratulerer!

Larvik avsluttet Landsserien med å knuse Flint Tønsberg søndag formiddag i en kamp alt stemte.

-Vi leverer en kjempekamp forteller assistentrener, Trygve Olsen rett etter kampen. Vi er solide i begge ender av banen. Linn Anita Bergland fortjener noen ekstra rosende ord, hun var stor både i angrep og forsvar. Hun ble vår toppscorer med 7 mål samtidig som hun ryddet opp i stor stil bakover. Det ga gode arbeidsforhold for Ingvild H. Thoresen som storspilte mellom stengene i Larviks mål.

-Avslutningshelgen ble rett og slett en kjempeopptur for oss. Alt stemte og alle fikk være med å bidra ute på banen, samtlige utespillere tegnet seg på måltavlen i løpet av helgen. Det er artig. At vi i tillegg blir belønnet med en fjerdeplass til slutt, gjør det hele til en strålende opplevelese for oss alle, et flott punktum for sesongen.

Lørdag:

Larvik startet dagen med å kjøre over Byåsen 33-23. Lagets assistenttrener Trygve Olsen var veldig fornøyd og litt overrasket over hvor godt det fløt på i kampen.

-Vi var veldig gode mot Byåsen. Vi spilte med et høyt tempo og meget god bevegelse. Jentene slapp seg løs og hadde fart i beina i alle spillets faser. I den offensive delen av spillet var Maren Tollefsen veldig god og ble kampens toppscorer med 12 mål. Bakover på banen ruvet Linn Anita Bergland i midtforsvaret- det gjorde hun også i den andre kampen.

Kampen mot AK28 tok en litt annen retning. Spillet fløt ikke like godt i denne kampen og Sørlendingene holdt seg på skuddhold gjennom hele kampen. Larvik var dog sterkest når det var viktigst og vant til slutt kampen 23-20.

-Vi fikk ikke opp samme flyten mot AK28, men vi holder oss foran hele med 1 0g 2 mål, men får ikke på noe tidspunkt sagd dem av. Mot slutten av kampen fikk AK28 en utvisning, da satt vi merke på deres beste i spiller, noe vi også beholdt da de ble fulltallige igjen. Det ga oss en luke på fire mål og en viss kontroll mot slutten. De kom aldri nærmere enn to mål. Vi viser meget god lagmoral i begge kampene, det skal jentene ha ros for, i den siste kampen er det helt avgjørende for utfallet, avslutter Trygve.

Søndag avslutter Larvik Landsserien med et aldri så lite «lokaloppgjør» mot Flint. Med seier i den kampen kan Larvik faktisk ende opp som landets 4. beste 18-årlag denne sesongen. For at det skal skje må Larvik ha litt hjelp. Fjellhammer må slå Sarpsborgalliansen i deres siste kamp søndag formiddag.

KAMPFAKTA LARVIK-BYÅSEN

KAMPFAKTA LARVIK-AK28