To fra Larvik på Talentlaget – Larvik

To fra Larvik på Talentlaget

Tradisjonen tro har Landsserien kåret sitt Talentlag etter endt sesong og blant disse syv finner vi to spillere fra Larvik. Vi gratulerer Ingvild Haakestad Thoresen og Linn Anita Bergland velfortjente plasser på laget. Vi sender også en ekstra gratulasjon til ungjenta Maren Tollefsen som tok 3. plassen på toppscorerlisten i Landsserien.

Oppsal gikk helt fortjent til topps i Landsserien og dominerer også dette laget med tre jenter inne blant de syv. Larvik med sine to har nest flest med sine to. Fjellhammer og Stabæk har fått med hver sin spiller.

Ingvild Haakestad Thoresen har måttet tatt mye ansvar mellom stengene i Larviks mål denne sesongen- hun er nemlig lagets eneste målvakt. Den jobben har hun løst på en utmerket måte, og for det har hun blitt belønnet med plassen som målvakt på Talentlaget.

Linn Anita Bergland, Larviks høyreiste skytter og meget gode forsvarspiller har gjennomført en flott sesong i Landsserien. For det tar hun plass i en meget sterk bakspillerrekke på Talentlaget. Linn Anita skjøt seg inn blant de fem beste på toppscorerlisten i Landsserien med 80 mål, samtlige av disse er spillemål og det er nest best på listen. Kun toppscoreren selv, Lene Høvre Storholt fra Meldal har flere med sine 85 spillemål. Hun endte for øvrig på 98 totalt.

Linn Anita Bergland

Vi finner altså en Larvik-spiller til inne blant de beste målskytterne i Landsserien. Maren Tollefsen, ungjenta fra Sandefjord som er to år yngre enn de eldste spillerne i serien, endte på en utrolig flott tredjeplass på toppscorerlisten med totalt 82 mål- kun ett mål bak spilleren på andre plass.

Maren Tollefsen

Talentlaget-jenter

Målvakt: Ingvild Haakestad Thoresen, Larvik
Linjespiller: Kristin Halvorsen, Oppsal
Venstre kant: Marita Berge Næss, Fjellhammer
Høyre kant: Mathilde Toft, Fjellhammer
Bakspiller: Helene Fauske, Stabæk
Midt. bakspiller: Frida Rønning, Oppsal
Bakspiller: Linn Anita Bergland, Larvik