Anja inspirert av saltomål – Larvik

Anja inspirert av saltomål

I går ble verden presentert for et vannvittig saltomål fra 14 år gamle Espen Smeplass fra Pors. Det gikk ikke lange tiden før at dette ble "dagens snakkis" i sportsmedia og på sosiale medier. Dette snappet også Larviks egen Anja Hammerseng-Edin opp, de fleste vet vel fra før hva hun elsker ved spillet, nå søker hun etter Espen via sin offiseiell fanside på Facebook.

Vi vet ikke om Espen Smeplass følger den offisielle fansiden til Anja på Facebook, som både Anja og klubben disponerer. Der ligger det i dag en personlig oppfordring til Espen om å ta kontakt.
«Love it! Heia Espen, som om du ser det her, er velkommen på trening for å lære meg opp», lyder beskjeden fra Anja på Facebook.

-Det er noe av det tøffeste jeg har sett på en håndballbane, ler Anja. Jeg skjønner ikke hvor han henter motet fra når han gjør en forlengs salto. Jeg hadde knekt nakken eller noe annet dersom jeg hadde forsøkt på noe sånt i den farta. Utrolig kult gjort av en på fjorten år.

Så du har lyst til å lære deg denne varianten selv?

-Ja så absolutt! Espen er herved invitert til å komme på en trening med oss. Jeg tar utfordringen!

Før den tid skal Larvik møte Tertnes i returoppgjøret i semifinalene i sluttspillet. Det skjer i kveld kl.1900 i Arena Larvik. Hvem vet hva Anja finner på da!

Anja Hammerseng-Edins offisielle fan side på Facebook

Larvik-Tertnes, onsdag 30. april kl.1900 i Arena Larvik.