Sandra Toft til Larvik – Larvik

Sandra Toft til Larvik

Det har vært skrevet mye om at Sandra Toft (24) fra Team Tvis Holstebro har vært på vei til Larvik den siste tiden. I kveld ga sportssjef og hovedtrener Ole Gustav Gjekstad bekreftelsen til lokalavisen Østlands-Posten.

– I Sandra får vi en spiller som har vært lansert som det største talentet i Danmark. Skader har gjort at hun nok ikke har fått ut sitt fulle potensial ennå. Vi får rett og slett en veldig god målvakt, sier han til op.no.

Sandra var førstemålvakt for Danmarks veldig gode 88/89-årgang som i lang tid dominerte juniorlandslagshåndballen, og som etter det tok stor plass i den danske A-lagstroppen. Sandra var på det tidspunktet en av en 7-8 spillere fra den årgangen som gikk rett fra juniorlandslaget til A-landslaget.  Hun har pr. dato spilt 39 landskamper for Danmark, et tall som hadde vært langt høyere dersom hun ikke hadde vært rammet av diverse skadeopphold. Nå har hun holdt seg frisk og rask over en lengre periode. og blir et flott bidrag til Larviks tropp, i første omgang de neste tre sesongene.

Vi ser frem til å få  Sandra på plass i Larvik.

Fakta:

Sandra Toft

Født 18.10.1989
Tidl.klubber: Team Tvis Holstebro, Virum Sorgenfri 2002 og Team Helsinge.

A-landskamper: 39
Team Tvis Holstebro: 195 kamper (pr. 25.04).