Drømte om Larvik – Larvik

Drømte om Larvik

I går ble det bekreftet at danske Sandra Toft blir Larvik-spiller fra sommeren av. Til den danske håndballsiden HBOLD.DK forteller hun at hun har sett for seg at hun kunne ende opp i Larvik i et par år.

– Jeg starter opp i Larvik rundt sommerferien, forteller Sandra til HBOLD.DK. Det morsomme er at agenten min og jeg laget en plan for to år siden, litt på gøy ble jeg spurt om hvilket lag jeg ønsket å spille for senere. Da er det litt pussig at jeg faktisk svarte Larvik, så jeg ser virkelig frem til det nye samarbeidet.

Det er altså et aldri så lite drømmeskifte for Sandra dette.

– Jeg er glad og har en god mavefølelse nå. For meg er dette et drømmeskifte til en storklubb. Så det var kult at de ringte og sa at de ønsket meg i sin tropp.

Sandra har skrevet en kontrakt med tre års varighet og hun ser frem til å utvikle seg både på og utenfor banen i perioden som kommer.

– Det er mange store profiler i Larvik, så jeg håper at jeg får en god guiding fra de som har spilt i klubben i mange år. Jeg forventer at jeg får en sportslig utvikling, men også en utvikling utenfor banen også.

– Også gleder jeg meg naturligvis til å spille Champions League, samt bli helt fit for fight. Det ville være helt fantastisk, ler Sandra Toft.

Kilde: www.HBOLD.DK