Slo hardt tilbake – Larvik

Slo hardt tilbake

Larvik slo hardt tilbake etter tapet mot Tertnes i kveldens sluttspillsfinale mot Byåsen. Trønderne var ikke i nærheten av å matche et ravansjesugent Larvik. Byåsen ble tvunget til å sette inne en syvende utespiller tidlig i første omgang i håp om at det kunne føre dem inn i kampen igjen. Det trekket lyktes de ikke med! Larvik vant til slutt 36-24 og tok med det et langt skritt mot en ny tittel.

Det lyste innsats, vilje og tæl av Larvik i kveld, i en kamp hvor samtlige som slapp ut på banen bidro med sitt beste. Det satt hovedtrener Ole Gustav Gjekstad stor pris på.

-I kveld går det ikke an å trekke frem enkeltspillere. Alle som var med leverte opp mot sitt beste og da blir vi vanskelige å ha med å gjøre.

Laget var rett og slett ikke til å kjenne igjen fra forrige uke. Da var Tertnes best i alle situasjoner- i dag tok Larvik den rollen.

-Vi tok ikke lett på det som skjedde sist onsdag, forsetter Ole Gustav. Samtlige, både spillere og ledere, har jobbet knallhardt i uken som har gått, for ingen ville være bekjent av det som skjedde i siste kamp. I dag viste vi frem hva som bor i oss. Jeg er utrolig fornøyd med responsen fra hele teamet.

Det fikk Byåsen merke for Larvik stakk rett fra til 5-1 noe som tvang Byåsen til å ta time out. Der bestemte de seg for å gjøre en drastisk endring. De kastet inn på en syvende utespiller slik at de kunne angripe Larvik i overtall. Det og at Larvik pådro seg en utvisning ga en viss bedring, men på stillingen 8-6 til Larvik stoppet det for vertene. Larvik dro i fra og så seg aldri tilbake.

-Vi tok et gigantskritt mot sammenlagtseier i kveld, det er det ingen tvil om. Vi skal dog ikke ta lett på returoppgjøret i Larvik. Vi vil definitivt gjøre alt for å vinne den kampen også. Jeg håper at mange vil finne veien til Arena på onsdag selv om vi kanskje fjernet noe av spenningen med dette resultatet. Onsdag takker Lene Rantala av som målvakt i klubben. Det håper jeg at hun kan gjøre i en ramme som står i stil til det hun har betydd for Larvik Håndballklubb. Lene er rett og slett en klubblegende som har hatt utrolig stor påvirkning på klubbens prestasjoner de siste 16-17 årene. Hennes bidrag står til 20 i stil, avslutter Ole Gustav.

Larvik-Byåsen, onsdag 14. mai kl.1900 i Arena Larvik.