Elektrisk stemning! – Larvik

Elektrisk stemning!

Vi er stolte av å kunne fortelle at en gammel kjenning er tilbake på laget. Fjordkraft har meget nylig signert en hovedsponsoravtale med Larvik Håndballklubb og det ønsker vi å markere ved å tilby alle gratis inngang til sesongens siste kamp- sluttspillsfinalen mot Byåsen onsdag 14. mai kl.1900.

Fri entré

Vi i Larvik Håndballklubb er stolte av å få Fjordkraft tilbake som hovedsponsor, en rolle de bekledde fra sesongen 2001/02 til og med sesongen 2005/06, av den grunn ønsker vi å gi den siste kampen denne sesongen den rammen den fortjener, og ikke minst gi de spillerne som nå gir seg i Larvik den hyllesten de fortjener for sitt bidrag til klubben.

Alt du trenger å gjøre er å finne veien til Arena Larvik onsdag 14. mai kl.1900. Det vil være «free seating», med unntak av feltene J og K som er forbeholdt sesongkortinnehavere og sponsorer. Ledige seter på disse to feltene kan benyttes når kampen blåses i gang.

Stolt sponsor

Fjordkraft er glad for at Larvik nå åpner dørene for publikum når sluttspillet skal avgjøres.

– Vi vil bidra til å skape elektrisk stemning, og hva er vel bedre enn å feire med at alle får være med? sier Janette Bjorøy som er salgs- og markedssjef i Fjordkraft.

Strømleverandøren har signert en avtale med klubben som går over fire år, og Bjorøy har tro på at Larvik Håndballklubb kommer til å bli en god samarbeidspartner.

– Klubben har en vinnerkultur som vi kan lære mye av. Det er imponerende å se hva Larvik Håndballklubb har fått til! Prestasjonene deres har gitt dem en bred appell, og de har mange spillere som er forbilder for unge over hele landet.

Larvik sin nye sponsor er Norges nest største strømleverandør, og over 800.000 har strøm fra Fjordkraft i stikkontakten. Fjordkraft fikk nylig Kundeserviceprisen for beste strømleverandør på Call Center dagene 2014.

Medaljeseremoni og hyllest

Vi oppfordrer alle til å bli værende igjen i Arena Larvik etter kampen for å overvære medaljeseremoni og hyllesten til de som spiller sin siste kamp i Larvik Håndballklubbs drakt.

Med Fjordkraft i spissen skal vi lage «elektrisk stemning» i Arena Larvik onsdag.