Nora- Årets Postenligaspiller – Larvik

Nora- Årets Postenligaspiller

Nora Mørks come back sesong har vært av den fantastiske sorten. Etter to sesonger på sidelinjen har hun kjempet seg tilbake og prestert på et høyere nivå en noen gang tidligere. På en kveld da hun mottok diverse priser i Arena Larvik kom nyheten om at hun var blitt kåret til Årets Postenligaspiller av kollegaene på kvinnesiden. I tilleg tar hun plassen som høyre bakspiller på Årets Lag. Vi gratulerer!

Før kampen ble hun hedret som Årets spiller i Larvik av lokalavisen Østlands Posten. Etter kampen måtte hun frem på gulvet igjen for å ta imot Larviks trofatse supportere Vikingane sin egen hederspris. Noen få minutter senere kom den gledelige nyheten om at Nora også hadde gått til topps i avstemmingen som kårer Årets spiller og Postenligalag. Det forteller alt om hvilken flott sesong hun akkurat har gjennomført. I tillegg bør det tillegges at det var kun Anita Görbicz som hadde scoret flere mål enn Nora i Champiosn League etter at Hovedrunden var avsluttet.

Denne gangen var det kun Nora av Larvik-spillerne som ble med på Årets Lag. Det er verdt å nevne at hun ble stemt på i to posisjoner, hvor hun endte opp som nummer to på høyre kant. Isabel Blanco endte opp som nummer to bak Fredrikstads Kari Brattsett på linjespillerplassen. Her er de øvrige vinnerne:

 

Årets målvakt: Silje Solberg, Stabæk (26,9 %)
(Nærmest: Stine Lidén, Storhamar)

Årets høyre kantspiller: Jenny Osnes Græsholt, Nordstrand (39,4 %)
(Nærmest: Nora Mørk, Larvik)

Årets høyre bakspiller: Nora Mørk, Larvik (39 %)
(Nærmest: Tonje Nøstvold, Byåsen)

Årets midtre bakspiller: Stine Lund Andreassen, Tertnes (38,5 %)
(Nærmest: Marie Henriksen, Byåsen)

Årets strekspiller: Kari Brattset, Fredrikstad (30,5 %)
(Nærmest: Isabel Blanco, Larvik)

Årets venstre bakspiller: Veronica Kristiansen, Glassverket (37,1 %)
(Nærmest: Bettina Riegelhuth, Storhamar)

Årets venstre kantspiller: Linn Gossé, Tertnes (53,3 %)
(Nærmest: Sanna Solberg, Stabæk)

Årets nykommer: Frida Rønning (Oppsal)

Årets trener: Tore Johannessen (Tertnes)

Årets arrangør: Glassverket

Spillerne på dame- og herresiden kårer også Årest Håndballprofil. I år som i fjor gikk denne til vår tidligere trener,  avdøde Karl Erik Bøhn. Det forteller mye om de sporene han har satt etter seg- også utenfor Norges grenser.