Pressemelding: Lise Løke er gravid – Larvik

Pressemelding: Lise Løke er gravid

Lise Løke har ikke figurert i Larviks lagoppstilling de siste ukene. Årsaken til det er at hun og samboer Arne Senstad venter på parets første barn.

Lise ble Larvik-spiller sist sommer og har rukket å få med seg tre nasjonale titler i debutsesongen. Nå venter et lengre opphold fra håndballbanen.

-Vi ser veldig frem til terminen i starten av desember og tiden som kommer etter det. Dersom alt går bra, og den nye tilværelsen tillater det, vil jeg veldig gjerne tilbake på håndballbanen. Jeg vet jo ikke helt hva jeg går til. Litt trening har jeg ved å ha passet på en haug av tantebarn i forskjellige aldre, men det har ikke vært på «full tid», forteller en lett leende Lise Løke.

-Kroppen kommer til å ha godt av denne pausen. Jeg hatt altfor mange skader som har vært hemmende for trening. Jeg har jo nesten hatt brudd i alle ledd i kroppen de siste to tre sesongene, avslutter Lise Løke.

Larvik håndballklubb er veldig glade på vegne av paret.