Populære «Ala» – Larvik

Populære «Ala»

I går slapp vi nyheten om at Alina Wojtas blir en del av Larvik fra sommeren av. Hun har et stort navn i polsk kvinnehåndball, det kan journalist Michal Pomorski i Handball Polska magazin skrive under på. Pomorski kjenner «Ala», som hun populært kalles, veldig godt og gir henne høyeste karakter både som håndballspiller og person.

Michal Pomorski er ofte å se i Arena Larvik når Larvik spiller Champions League kamper, og kan mye om klubben som blir Alina Wojtas nye arbeidsgiver.

-Først av alt er jeg veldig stolt over at Alina nå skal spille for en av de største klubbene i europeisk kvinnehåndball, og jeg føler meg sikker på at hun etter hvert vil bli en nøkkelspiller i laget, forteller Pomorski.

-Hun har allerede vist at hun holder et meget høyt nivå, ikke bare i den polske ligaen, men også i de europeiske turneringene, og ikke minst i VM i Serbia hvor hun var en viktig brikke i det polske laget som faktisk plasserte seg høyere enn Norge i turneringen.

Pomorski understreker at spilleren som reiser til Larvik ikke bare er en viktig brikke på banen, men også en veldig flott person utenfor «40×20».

-«Ala» er en veldig sympatisk dame som kommer fra en stor polsk familie hvor hun har massiv støtte fra slektninger og venner. Hun er den desidert mest populære spilleren i klubben blant våre yngste fans, og det med god margin. Alle vet at hun er glad i barn, og når klubben er ute i skoler og barnehager tar hun seg meget god tid til å skrive autografer, svare på spørsmål eller bare leke med barna.

-Det at hun nå reiser vil åpenbart bli et stort tap for MKS Selgros Lublin, men alle her har vært klar over at den dagen ville komme hvor hun ville forlate vår vakre by, hvor hun har tilbragt de siste fem årene.

Pomorski er veldig fornøyd med at det er så gode flyforbindelser mellom Torp og Polen.

-Personlig gleder jeg meg veldig til hennes debut i Arena Larvik. Den skal jeg være tilstede på!

-Både Larvik og Alina har gjort et gode valg her, avslutter Pomorski.

Michal Pomorski- Handball Polska magazin