Champions League til Viasat – Larvik

Champions League til Viasat

TV2 har hatt de eksklusive rettighetene til Champions League så lenge vi kan huske. Nå er det rettighetene for Norge og Sverige solgt Modern Time Group (MTG) for seks sesonger, frem til og med sesongen 2019/20. I Danmark fortsetter samarbeidet via DR og MTG’s egen kanal TV3 Sport.

I følge EHF sine nettsider eurohandball.com betyr det at Larviks kamper fra og med i høst vil bli sendt på den åpne kanalen Viasat4, den som i dag blant annet sender kamper fra fotballens Champions League, og på det som beskrives som «catch-up channel» Viasat4 Play samt online «pay-tv» tjenesten Viaplay.

Peter Vargo, direktør i EHF Marketing er veldig tilfreds med den nye løsningen.

-Vi er veldig glade for å få på plass denne avtalen med en sterk samarbeidspartner i et sterkt marked. Håndball er veldig populært i Skandinavia og denne avtalen medfører at tilhengerne kan se frem til utvidet dekning via de forskjellige MTG-plattformene i mange sesonger.

Peter Nørrelund som er sportssjef i MTG gir følgende kommentar til eurohandball.com.

-Vårt mål er å konstant kunne forsyne våre seere med den beste sporten som finnes. Disse rettighetene er med på å bidra til nettopp dette. Håndballen er i rivende utvikling og vi vil veldig gjerne være en del av den, samt kunne tilby spenningen, fasinasjonen og stjernene så nær våre kunder som mulig.

Vi i Larvik Håndballklubb har vært utrolig fornøyde med det TV2 har utrettet med rettighetene i den tiden de har vært i deres eie. Nå har vi stor tro på at Viasat vil gi disse rettighetene den «drakten» dette produktet fortjener. Vi gleder oss og venter spent på fortsettelsen.