Gosh Screen Graph AS- ny på laget – Larvik

Gosh Screen Graph AS- ny på laget

Det å finne riktige samarbeidspartnere er en viktig del av arbeidet i Larvik Håndballklubb. Nå har vi funnet en flott partner innen profilering- og eksponeringsløsninger som garantert vil gi deg «Gosh»-effekten.

Gosh-kjeden er i dag landets største kjede innen profilbransjen og består av 20 forhandlere spredt over hele landet, som alle er opptatt av å levere eksponeringsløsninger av logo, med fokus på den røde tråden.

Akkurat nå har Gosh Screen Graph kommet med en sommerkatalog med massevis av relevante produkter for den deilige tiden vi er på vei inn i.

Gosh Screen Graph har kontorer i Borgestad Næringspark rett i nærheten av Porsgrunn. Joraand Stavåsen hos Gosh Screen Graph ivrer etter å komme i gang med samarbeidet.

-Vi gleder oss til å følge Larvik HK på og utenfor banen, og med det kunne serve alle de andre samarbeidspartnerne til klubben. Vi er raske og veldig gode på service.

Det kan vi i Larvik HK garantere for! Vår første bestilling ble gjort til håndballskolen og den ble håndtert veldig kjapt.

Velkommen på laget!

Gosh Screen Graph Sommerkatalog 2014