Stjernelag til Beach NM i Sandefjord – Larvik

Stjernelag til Beach NM i Sandefjord

Førstkommende helg er det klart for Beach NM i Sandefjord og der stiller Larvik med et meget rutinert lag. Laget er sammensatt av flere av Larviks profiler fra starten av 2000-tallet, hvor et par spillere fortsatt er aktive. Larvik gjør come back på sanden etter at klubben vant de fire først offisielle titlene i 2004, 2005, 2006 og 2007. En del av disse jentene var faktisk med på å vinne disse mesterskapene.

Går for gull!

Primus motor for laget er Inger Sofie «Fie» Heieraas og hun er ute etter gull.

-Nå synes vi at det er litt lenge siden klubben vant sitt siste NM-gull i Beach. Dette har noen av oss Larvik-pensjonister tenkt å gjøre noe med. Det er noen år iden sist vi dominerte i sanda, men det har ikke skjedd så mye siden sist. Litt dårligere spenst og kondisjon på enkelte, men konkurranseinstinktet og ambisjonsnivået er det ingenting i veien med.

-Derfor går vi for gull…men vi tar jo selvfølgelig en kamp av gangen. Skulle vi få til noe sosialt, så tar vi det som en bonus. Det er selvfølgelig det sportslige som står i fokus, forteller Fie med et lurt smil rundt munnen.

Rutinerte og meritterte

Laget som representerer Larvik har drøssevis av nasjonale og internasjonale titler fra innendørshåndball på samvittigheten. Her finner man blant annet OL-vinnere, en VM-vinner, EM-vinnere og mye mer. En av spillerne kom sågar på årets lag i Danmark denne sesongen og målvakten har drøssevis av landskamper i sanden.

-For å veie opp for enkeltes dårlige form, ødelagte skulder og hoppeknær har vi hentet inn noen som fortsatt holder koken på 20 x 40 meter. I tillegg har vi sørget for kompetanse og erfaring fra beach, ettersom enkelte tror at vi kan stusse ballen i sanda.

-Oppkjøringen til NM starter fredag ettermiddag, når laget er på plass. Ja, den slutter vel også fredag kveld ettersom kampene starter allerede lørdag morgen.

Stjernelag

-Årets lag ser slik ut; Vigdis Hårsaker, Katja Nyberg, Sara Breistøl, Kari Mette Johansen, Ingrid Ødegård, Ida Bjørndalen Karlsson og undertegnede.

-Vi håper selvfølgelig at så mange som mulig stiller opp for å se noen luftige piruetter og noen ikke fullt så luftige! Vi sees på beachen, avslutter Fie.

Vi i Larvik Hk er meget imponerte over denne sammensetningen- det må være lov å kalle dette et «Hall of Fame» i sanda.  Møt opp!

Larviks kamper:

Klokken Hjemmelag Bortelag Bane
11:00 Hønefoss 2 Larvik 4
12:30 Larvik Vikersund 4
13:30 Toten Larvik 1
15:30 Larvik Sandar 1

Kampene spilles i Indre Havn i Sandefjord.