Sommerfri- Isabel Blanco – Larvik

Sommerfri- Isabel Blanco

Isabel Blanco er tredje spiller ut i serien "Sommerfri". Hun hyller spontaniteten når temaet handler om sommerferien.

Hvilke sommerplaner har du?
Vet ikke helt hvor ferien går i år, det blir nok litt ut i naturen og kanskje en rest reise..  Lenge leve spontaniteten!

Hva får deg til å le? 
Mye får meg til å le men når jeg ser FC Fotball/FCVM med Aleksander Schau og Thomas Aune, Homer Simpson, American Funniest Homevideos da kan jeg le høyt og godt.

Hva tror du er din mest irriterende egenskap? 
-Jeg roter vekk ting hele tiden og det skjer på hundredels sekunder.. Thomas er rimelig trøtt av og høre meg spørre om og om igjen hvor tingene mine er. Spesielt, pulsklokken/remmen og telefonen min.

Hvordan kan du muntres opp hvis du er sliten, sur eller lei deg?
-Hvis jeg er sliten trøtt og lei er som regel en god lang klem uten så mye snakk veldig effektivt.

Hva gjør deg flau? 
-Jeg blir blant annet flau når jeg ser den danske serien Klovn og den norske serien Helt perfekt.

Hvordan ser en drømmeferiedag ut  for deg?
-Drømme ferie dag kan være så mangt men den må definitivt være sammen med Thomas..For ikke så lenge siden var vi på kanotur langt vekk fra by og leven og campet på en liten øy hvor vi fisket, badet, spiste god mat og solte oss.. Det var en perfekt dag for meg.

Favorittspot i Larvik?
-Er veldig glad i Hvittensand stranden, der går meg og Luna ofte på tur så syns jeg Oterøya er et veldig fint sted.

Hvilket «bilde»  er det første som popper opp i hodet på deg når vi spør: hva er ditt beste håndballminne?
Da jeg scorer det avgjørende mål i andre ekstraomgang i tredje og siste finalen om det danske mesterskapet.Vi vinner på straffekast konkuranse og jeg vinner mitt første og siste DM gull etter 11 sesonger i dansk håndball.

Hva er ditt drømmeyrke hvis du kunne velge å være god til hva som helst?
Drømmeyrke må være å leve av kunsten min.Hvis jeg kunne kombinere det kreative med å jobbe med mennesker ville det være helt perfekt.

Beskriv din drømmedate?
-Min drømmedate… Jeg elsker å bli overrasket!! Så en drømmedate må være at Thomas overrasker meg med en tur et eller noe. Kan være piknik, ta meg med på en reise, behøver heller ikke være det helt store, men et overaskelesemoment syns jeg er spennende:-) og tanken .