Sommerfri- Alma Hasanic – Larvik

Sommerfri- Alma Hasanic

Alma Hasanic kunne godt tenke seg et liv som profesjonell danser!

Hvilke sommerplaner har du?
-Reiser til Bosnia og Kroatia, skal besøke familie og kose meg på stranden:)

Hva får deg til å le?
-Morsomme klipp på youtube!!!! da dør jeg av latter.

Hva tror du er din mest irriterende egenskap?
-Her spurte jeg min samboer om hva han mente, og han var helt klar: alma du klarer ikke å gjøre to ting samtidig! Mens jeg svarer på disse spørsmålene så spør han meg om ting og da klarer jeg ikke å svare han fordi jeg er så fokusert med å skrive svar for disse spm! Selv tror jeg at jeg ikke har noen irriterende egenskaper, hehe :p

Hvordan kan du muntres opp hvis du er sliten, sur eller lei deg?
-Ta meg med på en tur i skogen sammen med Daisy (hunden til mamma og pappa som jeg elsker over alt), da blir jeg veldig fort happy igjen, men hvis jeg fortsatt er litt lei meg eller sur så kan du kjøpe en is til meg etter turen:)

Hva gjør deg flau?
-Hvis noen vinker til en bak deg eller snakker til dem, så tror du de prøver å kontakte deg og du vinker tilbake eller svarer. Da blir jeg veldig flau!

Hvordan ser en drømmeferiedag ut  for deg?
-En vakker solskinnsdag på stranden, tidlig på morningen når det er lite folk og vannet er rolig, bare ligge og kose meg. Utover dagen så prøver jeg ulike vannsporter, fart og spenning må man ha. Etter det spiser jeg en god middag med samboer/familie. På kvelden går vi tur langs stranden og avslutter med god is:)

Favorittspot i Larvik?
-Farris bad:) og stranden ved siden av om sommeren!

Hvilket «bilde»  er det første som popper opp i hodet på deg når vi spør: hva er ditt beste håndballminne?
-OL sølv med junior landslaget. Det var en veldig morsomme opplevelse:)

Hva er ditt drømmeyrke hvis du kunne velge å være god til hva som helst?
-Ved siden av å bli en god advokat har jeg alltid drømt om å bli profesjonell danser!!!!! Jeg elsker dans og elsker å danse så det hadde vært sinnsykt kult:)

Beskriv din drømmedate?
-Aktiviteter med høyt adrenalin kick så kommer jeg til å ELSKE daten, veldig fint å avslutte med en romantisk middag (ikke for klisje aktig!), veldig glad i sushi, så en god sushi restaurant gjør susen;)