Sommerfri- Cecilie Leganger – Larvik

Sommerfri- Cecilie Leganger

Cecilie Leganger kunne tenke seg å bli litt klokere på universet!

Hvilke sommerplaner har du?
-Mine ferieplaner i år : jeg blir hjemme i Bergen og kommer til å være sammen med familien. 

Hva får deg til å le?
-Gode anektoder der man har tråkket i salaten» og ikke tar seg selv så høytidelig.

Hva tror du er din mest irriterende egenskap?
-I og med at vi er så utrolige forskjellige er det vanskelig å vite hva som andre irriterer seg mest over. Det som irriterer noen  kan jo andre trekke på smilebåndet av. Skal jeg gjette selv er det nok noen som synes jeg kan være lite sosial i gitte settinger og det er sikkert noen motstandere som irriterer seg over at jeg kan være frekk i kroppspråket etter en redning. …

Hvordan kan du muntres opp hvis du er sliten, sur eller lei deg?
-Det å rose hverandre for gode prestasjoner er utrolig viktig og jeg blir iallefall glad når noen legger merke til ting jeg gjør som er bra både i hverdagen eller på banen. Ellers er et blikk, et nikk eller bare en klapp på skulderen godt å få i tunge stunder. Mer vanskelig enn det trenger det ikke være.

Hva gjør deg flau?
-Det er utrolig mye lettere å gi ros enn å få ros. Det er ofte veldig vanskelig og litt flaut å skulle ta imot fine ord. Det hender jeg blir flau jeg også men livet  har etterhvert lært meg at det er like viktig å være» raus» til å ta imot.

Hvordan ser en drømmeferiedag ut for deg?
-Starter med en kopp kaffe ute i hagen. Solen står opp. Jeg hører humlene våkner, fuglene synger og sommerengen sender en eim av den deiligste duft etter en litt regnvåt sommernatt. Hele dagen er uten forpliktelser. Fri. Kan gjøre hva jeg vil. Fiske. Bade. Plukke bær. Lage hylleblomst saft.. En kaffe med noen venner. Plante en duftende rosebusk. Da er det sommer. Deilig sommer. 

Favorittspot i Larvik?
-Jeg liker rett og slett kysten veldig godt.

Hvilket «bilde» er det første som popper opp i hodet på deg når vi spør: hva er ditt beste håndballminne?
-Vanskelig å si. Alle minner er hver i seg unike og  det gjemmer seg mange og spennende historier bak. Jeg er uansett utrolig takknemmelig for å ha lært å kjenne mennesker med en helt annen kulturell bakrunn  . Jeg lærte utrolig mye om meg selv men også om den store ukjente verden derute da jeg valgte å spille profesjonelt i Slovenia. Men som sagt , det er vanskelig å rangere. Uansett. Det har vært en ufattelig lærerik «reise» !!

Hva er ditt drømmeyrke hvis du kunne velge å være god til hva som helst?
-Et arbeid der du kan utgjøre en forskjell i møte med mennesker. Jeg synes også det ville vært en utrolig spennende jobb å forske på universet og kunne forstå matematiske formler og være nysgjerrig på alt det vi som mennesker ennå ikke har fått kunnskap om. Å forske er generelt veldig kjekt !

Beskriv din drømmedate
-Det må være en kjekk kveld der det bare er så utrolig lett å være deg selv i møte med et spennende menneske !