Sommerfri- Karoline Dyhre Breivang – Larvik

Sommerfri- Karoline Dyhre Breivang

Karo blir sjelden flau, men en ting kan sette henne en smule ut...

Hvilke sommerplaner har du?
-Jeg skal på ferie med kjæresten min. Først til Vestnes utenfor Molde, så en tur til Geiranger før det blir USA-tur 🙂 Ellers er det landslagssamling 21-27juli og en uke som står åpen, før vi begynner med Larvik igjen den 4.august.

Hva får deg til å le?
-Jeg kan le av ganske mye, og er jeg trøtt og sliten kan jeg le av det meste. @funnywhenitswrong på instagram er noe som jeg ler mye av.

Hva tror du er din mest irriterende egenskap?
-At jeg prater høyt når jeg snakker i telefonen

Hvordan kan du muntres opp hvis du er sliten, sur eller lei deg?
-Hvis jeg blir sliten, sur eller lei meg, så liker jeg best å være for meg selv for å få litt ro. Så er jeg glad i å bake for å få tankene over på noe annet. Da slapper jeg godt av.

Hva gjør deg flau?
-Når jeg snakker norsk i utlandet og tror ingen forstår meg, og så viser det seg at de jeg kommenterer er norske – da kan jeg bli flau 😛 Ellers blir jeg sjeldent flau.

Hvordan ser en drømmeferiedag ut for deg?
-En drømmeferiedag for meg er å ikke ha så mye planer og bare å ta dagen som den kommer. Dersom jeg er sammen med kjæresten min kan jeg være stort sett hvor jeg vil i verden og jeg har det bra. God mat er et must denne dagen.

Favorittspot i Larvik?
-Pakkhuset om sommeren er et must! Ellers var jeg veldig glad i Passagen (men den har dessverre lagt ned). Indre havn er også veldig fint!

Hvilket «bilde» er det første som popper opp i hodet på deg når vi spør: hva er ditt beste håndballminne?
-Det er så utrolig mange bilder som popper opp når jeg får dette spørsmålet 🙂 Har vært så priviligert at jeg har fått vært med på så utrolig mange oppturer at jeg synes det er vanskelig å velge!

Hva er ditt drømmeyrke hvis du kunne velge å være god til hva som helst?
-Føler jeg har drømmejobben nå jeg.

Beskriv din drømmedate?
-Min drømmedate er at kjæresten min har funnet et fint sted vi skal på – enten om det er en utflukt eller et fint sted med god mat og drikke – og at han tar meg med hit og jeg ikke vet hvor eller hva vi skal. Overraskelser er gøy! Så skal vi ha god tid og bare kose oss og ikke tenke på noe annet enn at vi skal kose oss her og nå 🙂