Sommerfri- Tine Stange – Larvik

Sommerfri- Tine Stange

Tine Stange kunne tenkt seg et liv innen sang og musikk dersom hun kunne velge hva hun ville være god til.

Hvilke sommerplaner har du?
-Vi har ikke så mange planer i år. Aleksander, Jens og jeg skal kose oss i vårt nye hus! Stranden er rett ved, så vi håper på mye sol og mange gode varme sommerdager:) Får en del venner på besøk fra nært og fjernt! Blir en liten tur til Kristiansand hvor vi skal bo på skottevig camping! Jeg har veldig mange minner derifra når jeg var liten og nå har jeg dratt med min lille familie og et vennepar med kids på tur:) hvor vi skal bo i campinghytter på 16 kvm. så det MÅ bli pent vær:)

Hva får deg til å le? 
-Alt! Flirer stort sett av det meste! Godt smil og godt humør får alle til å smile:)

Hva tror du er din mest irriterende egenskap? 
-Kan til tider prate litt for mye;) Ikke minst starte med å vaske huset eller brette klær på litt ugunstig tidspunkt og forvente at Aleksander skal gledelig stille opp:)

Hvordan kan du muntres opp hvis du er sliten, sur eller lei deg?
-Ikke som mye som skal til, men gode mennesker med noen flotte ord og en som kan tulle litt så er vi på gli:) Litt godt i glasset kan alltid få en i bedre humør:)

Hva gjør deg flau? 
-Hmm, ikke lett! Av og til blir jeg ikke flau i det hele tatt, mens andre dager kan jeg bli flau av små ting

Hvordan ser en drømmeferiedag ut  for deg?
-Gleder meg til den dagen vi kan ligge på en hvit strand med silkemyk sand. En god temperatur både i vann og på land:)

Favorittspot i Larvik? 
-Jeg synes Gon er et veldig flott sted ettersom jeg leide der en stund! Ellers så er Pakkhuset og Farris bad noe for min gode smak;)

Hvilket «bilde»  er det første som popper opp i hodet på deg når vi spør: hva er ditt beste håndballminne?
-En av de første nm finalene jeg var med på! Utrolig stort for en liten jente fra en liten bygd:) Har mange andre store minner, men opplevelsen av det var fantasisk!

Hva er ditt drømmeyrke hvis du kunne velge å være god til hva som helst?
-Vanskelig å svare på, men et sted hvor jeg kan jobbe med tall samtidig ha god kontakt med andre mennesker er noe jeg kunne trives veldig med! Ellers er jeg veldig glad i å synge og danse, så hvis man kunne brife litt med sang og musikk så hadde det vært utrolig kult! Hatt tusener av mennesker som faktisk hadde  likte å se og høre på meg;) (har en svak tendens til å synge i bilen og ikke alle synes det er helt topp)

Beskriv din drømmedate?
-Liker å være ute på gode sommerdager. Så en piknik kurv med god mat og litt bobler i glasset ved sjøen er fantastisk deilig og ikke minst veldig koselig! Så lenge man har god kjemi og praten går lett, så er ingenting bedre enn det:)