Larvik slo Sola – Larvik

Larvik slo Sola

Larvik vant sesongens andre oppkjøringskamp 28-14 over 1.divisjonslaget Sola. Forskjellen på lagene var stor, selv om Larviks prestasjoner varierte temmelig mye i løpet av de 50 minuttene kampen varte.

Larvik fikk en superstart og ledet 8-1 etter ca. 12 minutter. Da ble det gjennomført et rent rekkeskift og det skapte nok en smule uro. I den neste perioden var det nemlig kun Sola som var effektive. De scoret 5 ganger uten at Larvik klarte å svare, men en bitte liten sluttspurt sendte Larvik til pause med 12-8. Sandra Toft voktet målet i første omgang og hun kom godt fra det med en redningsprosent på litt over 50. Det kom godt med for Larvik slapp til 17 skudd mellom stengene i løpet av de 25 første minuttene.

Det antallet ble redusert til 11 i andre omgang da vi fikk se et langt skarpere Larvik på banen. Larvik gikk fra 12-8 til 24-10 før foten ble løftet fra gasspedalen. Alma Hasanic stod i mål i andre omgang og som Sandra kom også hun godt ut av kampen.

Søndag formiddag blir det gruppefinale kl.1040 i Tønsberghallen mot Oppsal som også står med full pott etter to kamper. Fredag slo det Sola 29-18 og i dag vant de 20-16 over Fredrikstad. Vinneren av kampen spiller finale kl.1545 i Nøtterøyhallen mot vinneren av pulje 2.

Slik ser stillingen ut etter lørdgans kamper: Resultat og tabeller

Larviks lag: Sandra Toft, Alma Hasanic – Isabell Blanco 6, Karoline Dyhre Breivang, Gro Hammerseng-Edin 2, Tine Albertsen, Vilde Johansen 1, Tine Stange 1, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 9, Nora Mørk 6, Anja Hammerseng-Edin 1, Alina Wojtas, Sofie Heide Lund 2.