Til topps i Skjærgårdslekene – Larvik

Til topps i Skjærgårdslekene

Larvik gikk ikke uventet til topps i årets utgave av Skjærgårdslekene. Larvik skaffet seg finaleplassen ved å vinne kontrollert 24-17 over Oppsal i puljefinalen søndag formiddag. Noe timer senere stod noe overrsakende nyopprykkede Skrim på motsatt banehalvdel i finalen.

Larvik stakk fra Skrim fra start i finalekampen og ledet 12-4 på det meste i første omgang. Deretter sovnet man litt og Skrim klarte å stoppe blødningen og kutte ned forspranget til seks mål til pause- 14-8. Pausen gjorde tydeligvis godt for Larvik som gikk rett i strupen på sin motstander fra avkast, 14-8 ble til 21-9 før Skrim igjen kom på tavlen. Det endte med 28-14 og pokal og premiesjekk til Larvik.

Hovedtrener Ole Gustav Gjekstad så mye bra fra lgaet denne helgen, men fant naturlig nok også en del ting som må jobbes med.
-Det ble en fin start på håndballdelen av oppkjøringen. Vi har rullert godt på laget og fått mange gode svar. De to nykommerne Alina og Sandra har glidd godt inn i laget, samtidg som vi ser at de som har vært her en stund er spillesugne og leverer mye bra. Vi har naturlig nok variert en del i prestasjonene våre, men på vårt beste har vi levert på godt nivå.

-På plussiden vil jeg blant annet trekke frem det etablerte forsvars- og målvaktsspillet vårt. Det har sett veldig bra ut i store deler av turneringen. Vi har sett bra ut med ballen i hendene også, men det er nok der vi har variert mest, en ting må vi forbedre kjapt og det er returløpene våre. Vi slapp inn altfor mange kontringsmål i fjor, det gjør vi også denne helgen. Her handler det mye om vilje og det å gjøre hele jobben, avslutter Ole Gustav.

Neste oppgave for Larvik er PWC Handball Fiesta i Györ helgen 22.-24. august med Györ og Vardar som motstandere.

SLUTTSPILL
Eikhallen Søn 13:55 Oppsal Nordstrand 22 – 24 3. – 4. plass
Semsbyhallen Søn 14:20 Sola Njård 18 – 26 7. – 8. plass
Eikhallen Søn 15:00 Fredrikstad Tertnes 20 – 30 5. – 6. plass
Nøtterøyhallen Søn 15:45   Larvik Skrim 28 – 14 Finale

 

SLUTTSTILLING
1. Larvik
2. Skrim
3. Nordstrand
4. Oppsal
5. Tertnes
6. Fredrikstad
7. Njård
8. Sola