PWC Handball Fiesta i Györ – Larvik

PWC Handball Fiesta i Györ

Denne helgen spiller Larvik treningsturnering i Györ og der er motstanden sylskarp. Regjerende Champions League-mester Györ og laget som ble nummer tre i samme turnering- WHC Vardar. Begge lag stiller med flere spennende forsterkninger.

Vil se utvikling
Györ og Vardar møtes allerede fredag kveld, mens Larvik venter til lørdag før man gjør entre i turneringen- da med vertene Györ som motstander. Søndag avslutter turneringen med kampen Larvik-Vardar. For Larvik blir det den aller første testen på hvor lista må ligge.

-Det blir veldig spennende å se hvor vi står pr. nå, mot noen av de beste lagene i Europa. Jeg håper vi ser en spillemessig utvikling videre fra Skjærgårdlekene, og at vi allerede nå har det internasjonale nivået inne. Dette blir en veldig grei test, men vi skal huske at dette er treningskamper hvor det viktigste er å se fremgang, evt. få avdekket områder vi må prioritere enda hardere før alvoret starter.

-Forrige sesong opplevde vi for første gang på lenge at mange av lagene slapp for lett til på kontringer mot oss. Det har vi satt fokus på og det vil vi se en endring på allerede denne helgen, avslutter Ole Gustav.

Hedrer Karl Erik
Kampen mellom Györ og Larvik på lørdag vil benyttes til  hedre vår felles, tidligere trener Karl Erik Bøhn som gikk bort i februar. Karl Erik hadde stor innflytelse i begge klubbene i hans tid i klubbene, derfor ønsker begge klubbene at dette skal være hans minnekamp.

Kampprogrammet

Fredag 22. august kl.1800, Györ- WHC Vardar
Lørdag 23. august kl.1800, Györ- Larvik
Søndag 24. august kl..1500, Larvik- WHC Vardar.