Håndballfest med Rimi og Mathopen – Larvik

Håndballfest med Rimi og Mathopen

I fjor sommer reiste Larvik og klubbens sponsor Rimi landet rundt med et stort roadshow. Mange Rimi-butikker ble besøkt fra Bodø i nord til Arendal i sør og under hele turneen var det lagt inn en litt spesiell konkurranse. Den klubben som klarte å stille med flest medlemmer på et av roadshowene ville vinne en kamp med Larvik HK i egen hall. Klubben som var klart best heter Mathopen IL- i morgen får de besøk fra Larvik og Tertnes som skal møtes til det som for Larvik er oppkjøringens siste testkamp. I tilleg disker Rimi Mathopen opp med alt fra kaker til fyrverkeri!

Navnet Mathopen kommer av at de samlet fisken i en hop i Grimstadfjorden før i tiden. I morgen har ikke klubben samlet fisken i en hop, men derimot mange håndballintreserte  sambygdinger. Kampen Larvik-Tertnes er allerede utsolgt. Dersom du ikke er invitert til kampen kan du allikevel møte jentene fra Larvik HK. De stiller nemlig opp til autografskrivning hos Rimi Mathopen ca. kl.1500. I tillegg blir det gratis kake, hoppeslott og mye annen moro. Kvelden avsluttes utenfor Rimi-butikken med et skikkelig festfyrverkeri!

Her er programmet for morgendagen:

  •  Ca. kl. 12-13 gratis kaffe og kake
  • Ca. kl. 13 hoppeslott på Rimi, lotteri med gevinster og muligheter for å kaste ringer på flasker.
  • Ca. kl. 14-15 blir det grilling utenfor butikken – Rimi står for maten.
  • Ca. kl. 15 til -16 blir det autografskriving fra Larvik Håndballklubbs elitespillerne.

o Du kan også kjøpe deg en Larvik drakt utenfor Rimi Mathopen

  • Ca 16.30-17.30 er Larvik i MIL-hallen for oppvarming. 
  • 17.30 kampstart med «maskoter» fra Mathopens gutter og jenter 9

(inngang kun for inviterte gjester– dvs Mathopens spillere, dommere, trenere, hovedsponsorer pluss noen fra spillende lag- arrangementet er fulltegnet – ingen billetter blir solgt ved inngangen).

  • Ca. 20.00 rakett oppskyting på Rimi Mathopen!

MIL-hallen har i utgangspunktet plass til knappe 240 tilskuere. På Mathopens aldersbestemte lag spiller det pr dd 228 spillere, og oppkjøringskampen er barnas premie – og blir gratis for dem!

Mathopens håndballgruppe håper at spillere, trenere, hovedsponsorer aktive dommere vil være med på moroa, og sist men ikke minst Anja, Gro, Isabel, Nora, Vilde, Linn, Linka, Sandra, Alina med flere…

Tidspunkt for kampstart er 28. AUGUST 2014 KLOKKEN 17.30. LARVIK Håndballklubb møter TERTNES Håndball i MIL- hallen.

Husk!
larvikhkshop.no stiiler med et solid utvalg supporterustyr som kan kjøpes på stedet.