Cupen: Larvik møter Skogstrand – Larvik

Cupen: Larvik møter Skogstrand

Larvik har så langt vunnet 14 Kongepokaler og er regjerende mester i Cupen (NM). Første hinder på veien i jakten på nummer 15 heter Skogstrand og holder til i Fredrikstad. Kampen spilles førstkommende torsdag i Kvernhushallen.

Sportslig sett holder Skogstrand til i 2. divisjon. Sist sesong ble laget nummer ni og beholdt plassen i divisjonen via kvalifisering.

Skogstrand har allerede spilt to cupkamper. I første runde vant de 28-18 over 3. divisjonslaget HK Rygge. Lagene var for øvrig i samme divisjon forrige sesong, men HK Rygge havnet på plassen bak Skogstrand og rykket direkte ned i divisjonen under.

I 2. runde reiste laget til Porsgrunn og kamp mot 2. divisjonslaget Pors. Pors spilte kvalifisering til 1. divisjon i våres., der lyktes de ikke og den nye sesongen startet ikke noe bedre. Skogstrand vant thrilleren 32-31 og kamp mot Larvik i 3. runde.

Larvik spiller sin 25. sesong i Cupen og Skogstrand blir klubbens 50. unike motstander i turneringen. Nummer 49 var forrige sesongs 3.runde-motstander Fyllingen.

Skogstrand-Larvik, Cupen 3. runde, torsdag 11. september kl.1900 i Kvernhushallen.