PÅMELDING TIL ÅPEN TRENING I LARVIK – Larvik

PÅMELDING TIL ÅPEN TRENING I LARVIK

Onsdag i neste uke starter Håndballuka i Larvik. Onsdag, torsdag og fredag er det skoleturneringer i Arena Larvik, Framhallen og Farrishallen. Fredag kan du bli med på åpen trening med Larvik fra kl.17-19 i Arena Larvik. Pris: 200,-* inkl. 1 time trening med LHK-jentene, 2×30 min med kostholdsveiledning + skadeforebygging/øvelser, håndball (verdi: 349,-), drakt og billett til kampen Larvik – Vipers lørdag 27. september. Meld deg på her.

Åpen trening

Bli med på åpen trening i Larvik!

Fredag 26. september, kl 17:00 – 19:00, Arena Larvik

Tren med proffene, lær nye, gode triks fra Larviks beste håndballspillere. Bli med på en utfordrende, lærerik og morsom treningsøkt i Arena Larvik.

Pris: 200,-* inkl. 1 time trening med LHK-jentene, 2×30 min med kostholdsveiledning + skadeforebygging/øvelser, håndball (verdi: 349,-), drakt og billett til kampen Larvik – Vipers lørdag 27. september.

Alder: 9-14 år

FOR PÅMELDING: Klikk her!

FRIST: 24.september

* 20 kr går direkte til vårt veldedighetsprosjekt med Right To Play om å bygge en håndballbane i Uganda

Håndballuka

Håndballuka starter onsdag 24. september med skoleturnering for 3. til 8. trinn i barneskolen i Arena Larvik, Framhallen og Farrishallen. Arrangementet pågår mellom kl.9-15. Skoleturenringen fortsetter dagen etter i de samme hallene i det samme tidsrommet. Fredagen starter med Fylkesmestarskap i håndball for ungdomsskoler i de nevnte hallene før dagen avsluttes med åpne trening med Larvik HK. Lørdag 27. september rundes Håndballuka av med toppkampen Larvik- Vipers Kristiansand.