-Forventer at vi står opp! – Larvik

-Forventer at vi står opp!

Fredrikstad har fåt den vesrt tenklige starten på den nye sesongen med tap mot begge de to nyopprykkede lagene Halden og Skrim. Nå står Larvik for tur og i et intervju med f-b.no fkan vi lese at trener Andre Jauert krever at laget kan gå ut av Arena Larvik med hevet hodet

Det er tiende gang klubbene møtes til obligatorisk kamp. Larvik har vunnet de ni foregående og noke en gang er Larvik storfavoritt før oppgjøret. Fredrikstad har kommet skjevt ut denne sesongen og må nok kjempe en hardt gjennom hele sesongen for å berge plassen i ligaen. Laget har levd en aldri så liten jojotilværelse de siste sesongene, ifjor berget de plassen via kvalifisering og det blir nok tøft også denne sesongen. Tap mot to opprykkere er ingen god start.

– Vi har kommet skjevt ut – det er det ingen tvil om. Samtidig må vi bare glemme det, og forsøke å snu det i positiv retning, sier trener Andre Jauert til Fredrikstad Blad.

Søndag venter suverene Larvik i Arena Larvik.

– Hva slags tanker gjør du deg før en slik oppgave?
– He, he. Vi vet selvsagt at står foran en svært tøff oppgave. Står du med lua i hånda mot Larvik, kommer vi til å bli straffet knallhardt. Derfor forventer jeg at vi står opp, og tør å spille håndball vi også. Samtidig vet vi at det kommer en uhyre viktig kamp for oss mot Stabæk i Kongstenhallen på onsdag. Det hadde gjort oss godt om vi kunne gjort 60 gode minutter mot Larvik før den kampen, sier Jauert.

– Jeg krever at vi kan gå fra Arena Larvik med hevet hode og at vi ikke blir stående med lua i hånda.

Svaret på det får vi i morgen ettermiddag.

Larvik-Fredrikstad, GRUNDIGligaen, søndag 21. september kl.1700.