Cupkampen spilles i Nesjarhallen – Larvik

Cupkampen spilles i Nesjarhallen

Larvik har valgt å «outsource» 4. rundekampen i Cupen mot Stabæk til Nesjar Håndball. Kampen spilles onsdag 1. oktober kl.1900 i Nesjarhallen.

Det er ikke første gang Nesjar arrangerer en rundekamp i Cupen med Larvik på banen. I oktober 2011 spilte Larvik kvartfinalen mot Njård i samme hall. Larvik vant kampen 40-23 foran snaue 300 entusiastiske tilskuere i Nesjarhallen.

-Dette er et arrangement i NHFs regi med en del føringer rundt billettsalg osv som gjør det vanskelig å fylle opp Arena til disse kampene, forteller informasjonsansvarlig i Larvik Tor Odvar Moen.

-Derfor er det veldig artig å kunne by på en slik kamp til en av de lokale klubbene. Vi har gjort dette tidligere i Bergslihallen og Nesjarhallen, og det har vært veldig artig! I 2011 trakk kampen ca. 300 tilskuere og det er ganske mye i Nesjarhallen. Stemningen var helt topp, noe som ga kampen veldig god ramme. Spillerne likte det veldig godt også.

Larvik- Stabæk, Cupen 4. runde, onsdag 1. oktober kl.1900 i Nesjarhallen.

Billettene selges i døra på kampdag.

Voksen: kr 60,-

Barn: kr 30