Håndball for store og små! – Larvik

Håndball for store og små!

I dag starter Håndballuka i Larvik hvor over 850 barn og unge skal i aktivitet de tre neste dagene. Uka avsluttes med de eldste; Larvik-Vipers Kristiansand lørdag kl. 1600 i Arena Larvik.

Rundt 850 barn er påmeldt til ulike håndballaktiviteter denne uken. Både Farrishallen, Framhallen og Arena Larvik blir tatt i bruk for å gjennomføre skoleturneringer onsdag og torsdag og fylkesmesterskap på fredag.

Kl. 17.00 fredag er det åpen trening der Larvik-spillerne er med. Treningen nærmer seg fulltegnet dvs. ca. 200 deltagere. I løpet av de to timene økta pågår skal deltagerne igjennom en times håndballøkt, samt lære litt om skadeforebyggende trening av Karoline Dyhre Breivang og ha kostholdveiledning med Linn-Kristin Riegelhut Koren og Linn Jørum Sulland.

Håndballukas siste høydepunkt er lørdag kl. 16.00 når Vipers med tidligere Larvik-trener Gunnar Pettersen i spissen kommer på besøk for å utfordre Larvik i GRUNDIGligaen.

Alle som deltar under Håndballuka kommer gratis inn på kampen!