Nytt Kontra i postkassen – Larvik

Nytt Kontra i postkassen

Høsten er her og med det lander årets andre utgave av klubbens eget magasin Kontra i postkassene til innbyggerne i vårt distrikt. Torsdag morgen skal alle husstander ha mottatt dette. Nok en gang har vår journalist og fotograf Svein André Svendsen sammen med BK Grafisk satt sammen et lekkert og innholdsrikt magasin.De som ikke bor i vårt distrikt og gjerne vil lese Kontra finner en link til nettutgaven nederst i saken.

Forrige sesongs linjekomet Vilde Ingeborg Johansen blir portrettert i denne utgaven og er vår hovedsak denne gangen. Du kan også bli bedre kjent med alle våre nye spillere i dette magasinet. I tillegg til mye annet artig lesestoff. Vi anbefaler også «Kapteinens hjørne» med Gro Hammerseng-Edin. Den setter stemningen for sesongen!

Kontra 2/14 leser du her: