Toft-show mot Vipers – Larvik

Toft-show mot Vipers

Larvik la ned en solid arbeidsinnsats mot Vipers Kristiansand i Arena Larvik i ettermiddag. Vipers trener Gunnar Pettersen sa før kampen at et tap på 10-12 mål ville være akseptabelt. Det ble noen til mye takket være en utrolig opplagt Sandra Toft i Larviks mål. Hun overlot målet til Alma Hasanic, som også gjorde en flott jobb, de siste 17-18 minuttene, og gikk av banen med en redningsprosent på drøye 63. Det er klasse!

Foran seg hadde Sandra et meget hardtarbeidende forsvar som ganske ofte ble satt på noen tålmodighetsprøver mot Vipers sine temmelig lange angrep. Gjestene hadde nok planlagt å bruke tid på de etablerte angrepene sine, men ved mange anledninger fant man bare ikke frem i Larviks forsvar.
De gangene det glapp litt vartet unge Toft opp med noen strålende redninger. Hun tok 19 av 30 skudd på de drøye 40 minuttene hun spilte, og ble med det kåret til Larviks beste spiller i kampen.

Vipers var med i kampen det første kvarteret, etter det handlet det meste om Larvik. Larvik gikk fra 7-4 midtveis i omgangen til ledelse 14-8 til pause.Det store rykket kom i starten av andre omgang. Larvik gikk fra 14-8 til 25-11 i løpet av de 13 første  minuttene av andre omgang. Da var matchen i realiteten over. Larvik sørget for å øke differansen lagene i mellom i det siste kvarteret dog ikke med mer enn to mål.

Publikum møtte opp i et solid antall i ettermiddag- hele 1028 fant veien til Arena Larvik. De fikk mye å juble for, men aller størst jubel fikk Linn-Kristin Riegelhuth Koren da hun avsluttet et flott Larvik angrep med en flott flyver, regissert av Karoline Dyhre Breivang og Linn Jørum Sulland.

Sandra Toft ble som nevnt velfortjent kåret til Larviks beste spiller. Nora Mørk ble kampens toppscorer med 7 mål. De to var ikke alene om å imponere i ettermiddag. Samtlige Larvik-spillere som entret banen fortjener et stort klapp på skuldra!

Onsdag skal Larvik i aksjon på nytt. Da møtes Larvik og Stabæk til kamp i 4. runde i Cupen (NM). Kampen spilles i Nesjarhallen og starter kl. 1900.