Målfest i Nesjarhallen – Larvik

Målfest i Nesjarhallen

Målmessig ble det en skikkelig håndballfest i Nesjarhallen for de rundt 300 tilskuerne som tok turen inn fra regnet i kveld. Larvik kom flest ganger på tavlen og hadde en pauseledelse på 19-12. Etter pausen hang Stabæk langt bedre med fra start og holdt seg lenge på samme avstand som til pause. Det tok nesten 19 minutter av andre omgang før Larvik var oppe på tosifret for første gang. Det ble det da Linn-Kristin Riegelhuth Koren hoppet inn 33-23. Larvik er nå klare for kvartfinale i Cupen. Hvem det blir mot og hvor får vi vite i slutten av uken.

Det startet bra for Larvik i kveld. Etter et drøyt minutt var stillingen 2-2. Drøye 10 minutter senere ledet Larvik 10-3. En periode med en del slurv i pasninsgspillet, spesielt i kontringsspillet, ga Stabæk det  de trengte for å utligne farta til Larvik. Pauseledelsen på 19-12 føltes der og da i det minste laget.

I andre omgang bidro begge lag godt til underholdninge. Begge lag var i scoringshumør og Stabæk holdt seg lenge på samme avstand som til pause.  Larvik hadde dog 100 prosent kontroll på matchen hele veien og holdt nullen de siste seks minuttene av andre omgang. Via det krafttaket defenesivt økte seiersmarginen til elleve mål til slutt.

Linn Jørum Sulland var hetest i målprotokollen med 10 scoringer. Bak henne fulgte Anja Hammerseng-Edin opp med 7 spillemål og en jury kåret Linn-Kristin Riegelhuth Koren til Larviks beste spiller i kampen. Linka stod på i 60 minutter og scoret 6 mål.

Nora Mørk og Isabel Blanco hvilte i kveld og fikk se hele kampen fra benken. De øvrige 13 fordelte spilletiden jevnlig seg i mellom.

Stor takk til Nesjar for et flott arrangement og til de fremmøtte som laget en fin ramme rundt kampen i intime Nesjarhallen!

Søndag spilles siste seriekamp før landslagspausen. Larvik drar til Bjørnholthallen for å møte Nordstrand. Kampstart kl. 1800.