Elektrisk stemning i Arena – Larvik

Elektrisk stemning i Arena

Fullsatt Arena, litt svett i henda, blir det seier? Denne må vinnes! Husker du følelsen? Ja nå er vi der igjen; lørdag 18. oktober starter Larvik jakten på avansement i Champions League mot franske Metz i Arena Larvik kl.1830. Nå kan du kjøpe billetter til den kampen og de to påfølgende hjemmekampene i november.

Elektrisk stemning!

Lørdag 18. oktober ønsker vi å skape elektrisk stemning i Arena. Nå kan du lade opp til kampen sammen med felles bekjente og andre håndballfans i kantina på Thor Heyerdahl vgs. Der serverer vi en oktober-tallerken, for et meget lite tillegg i prisen, samtidig som at du kan få kjøpt noe godt å drikke til maten. Man er selvfølgelig også velkommen i barområdet dersom man kun ønsker noe «høyt og skummende» eller annet i glasset før kampstart!

Baren åpner klokken 1530 og maten blir servert mellom klokken 16 og kl.18.

Pris for mat + kampbillett kun kr 150,-!

Billetten kjøper du på www.larvikhk.nods.no. Velg «Adgang med mat» i nedtrekksmenyen for billettkategori. En pris for alle kategorier.

Kampene

18. oktober kl.1830 Larvik-Metz
8. november kl.1815 Larvik-Baia Mare
22. november kl.1815 Larvik-MKS Lublin

Billettinformasjon

Våre billettpriser er uforandret fra forrige sesong. Her er prisene som gjelder denne sesongen.

Voksen: kr 130,-.
Honnør kr 80,-
Barn 6-16 år: kr 50,-
Adgang med mat: kr 150,-

Prisene gjelder ved kjøp via www.larvikhk.nods.no. Billetter som kjøpes i døra på kampdag eller via telefon koster kr 10,- ekstra pr. billett.

Sponsor- og sesongkort gjelder for disse kampene.

Lagskveld i Arena Larvik? 

Vi har som vanlig et godt tilbud til klubber og lag som vil reise sammen til disse kampene. Nytt av året er at man også kan bestille en pizzabuffet til laget ditt. Den vil bli servert en time før kamp inne i Arena Larvik.

Les mer om lagstilbudet her.

Selve linken til bestilling finner du der. Husk at bestillingen må være endelig, da vi benytter faste plasser i Arena Larvik.