-Vi er i rute! – Larvik

-Vi er i rute!

Larvik vant ikke overraskende kveldens kamp mot Nordstrand i Bjørnholthallen. En fin start sendte Larvik i ledelsen 15-5 etter snaue 20 minutter. De siste 40 var mer jevnspilte. Det endte til slutt med seier 29-21. Nå tar serien en landslagspause med Larvik på topp med 12 poeng på 6 kamper. Kaptein Gro Hammerseng-Edin oppsummerer del 1 av sesongen slik.

-Jeg synes at vi har hatt en god åpning. Vi har tatt alle poengene vi skal ta. Jeg er kanskje litt pirkete, men i noen av kampene burde vi ha kuttet ned noen baklengs og lagt på noen ekstra fremover.  Vi har mange gode spillere og kan bytte mye, det kommer til å bli en styrke på sikt, men det kan også gjøre det blir noen perioder i kampene som blir litt urytmiske.  Mot Vipers i Arena følte jeg at vi spilte en sammenhengende god kamp, selv byttet en del da også. Slik vil vi gjerne fremstå oftere.

-Pr. dato synes jeg at vi hare hatt langt bedre trykk på treningene enn sammenlignet mot fjoråret. Med tanke på det som kommer er det veldig viktig, Vi stiller to meget gode lag på trening som gjør internmatchene til noen skikkelig harde bataljer. Det vil vi dra nytte av utover i sesongen.

-Det er viktig at internkonkurransen også kommer frem i kamp. I mange lag er det nok en klar førstesekser, det er det ikke hos oss, for her er det mange som holder veldig høyt nivå. Du må benytte seriekampene til å bevise at du holder mål når Champions League starter. Slik må det være.

-Vi er i rute til Champions League. Vi har lagt ned en solid  fysisk jobb i sommer. En jobb som fortsatt pågår.

-I Larvik har vi en nøye planlagt treningsperiodisering hvor Tom (Kristiansen) vil ha frem en fysisk formtopp når Champions League starter. For mange starter vanligvis sesongen i september for alvor, det gjør den i og for seg her også, men vi trener relativt tøft et godt stykke inn i oktober for å være rustet til de seks ukene den internasjonale delen pågår.

-Det betyr ikke at vi tar lett på seriekampene. Det er her vi må vise at vi fortjener plassen på laget og spilletid!

-Men det er klart at Champions League er det gjeveste og vi er privilegerte som får lov til å være en del av  en klubb og et lag som deltar i denne turneringen år etter år. De fleste håndballspiller drømmer om det, og for mange blir det med drømmen.

-Vi lever drømmen!