Rosa toppkamp! – Larvik

Rosa toppkamp!

Onsdag kveld er det duket for toppoppgjør i Grundigligaen når Larvik tar imot Oppsal i Arena Larvik. Kampen om poengene er viktig, men enda viktigere er det at publikum møter opp og støtter Brystkreftsforeningens Rosa Sløyfe- aksjon. Den vil være tydelig markert i Arena på arrangementsdagen.

Rosa sløyfe-aksjonen er en viktig del av Brystkreftforeningen. Hvert år i oktober arrangerer vi aksjonen i samarbeid med Kreftforeningen. Brystkreftforeningen har markert Rosa sløyfe i Norge siden 1999. Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft og samle inn penger til brystkreftforskning.

Det er andre gangen Larvik stiller opp for denne aksjonen ved å markere det på banen. I februar 2007 spilte Larvik den siste gruppespillskampen i Champions League i rosa drakter (bildet). Vi har dessverre ikke klart å skaffe drakter til veie denne gangen,men noe rosa, ja det blir det! Larviks samarbeidspartner Gosh Screen Graph AS sørger for at jentene stiller med noe rosa på seg under kamp, samt at støtteapparatet vil stille i rosa t-skjorter under kampen.

Larviks egne spillere bidrar som kakebakere til denne kampen. Kakene selges under kampen og inntekten går selvfølgelig til aksjonen.

Det gjør også salget av skolebrød. Majas Bakeri sponser aksjonen med byens beste skolebrød!

Larvik Håndballklubb oppfordrer publikum til å støtte aksjonen ved å sende SMS og kjøpe rosa produkter på Kreftforeningens stand i Arena Larvik.

Sms/meldingstjenste for publikum-gi penger:

SMS ROSA til 2277 = kr. 80,-

LARVIK- OPPSAL, GRUNDIGLIGAEN, ONSDAG 15. OKTOBER KL. 1830 I ARENA LARVIK