Idretten elsker overraskelser! – Larvik

Idretten elsker overraskelser!

MKS Selgros Lublins ferske hovedtrener Sabina Wlodek håper at hennes lag kan overraske håndballverdenen ved å spenne bein på noen av storlagene i Champions League, deriblant Larvik.

MKS Selgros Lublins ferske hovedtrener Sabina Wlodek håper at hennes lag kan overraske håndballverdenen ved å spenne bein på noen av storlagene i Champions League, deriblant Larvik.

– Vår gruppe er svært utfordrende, sier Wlodek i et intervju med ehfcl.com.  Men vi ønsker å vise oss frem fra vår beste side mot disse lagene som er besatt av verdensstjerner. Vi håper at vi skal kunne presse dem godt i kampene, og idretten elsker jo overraskelser! Alt kan skje.

-Champions League er det største en klubb kan være med på, og takket være prestasjoner på hjemmebane kan vi nok en gang gi supporterne våre muligheten til å få oppleve noen av de beste lagene i Europa på nært hold. For lagets del er det en stor ære og en utfordring og det vil gi oss en pekepinn på hvor vi står i forhold til det internasjonale nivået, samt gi oss verdifull erfaring.

Larvik hører hjemme blant Wlodeks favoritter til å nå Final4 i Budapest i mai.

-Larvik- laget innehar bred internasjonal erfaring og en haug med stjernespillere i sine rekker. De er veldig konsekvente i spillet og meget behagelige å se på. Deres forsesong har vist at vil kjempe om en plass i Final4.

-Buducnost må også med, nå forsterket med Katerina Bulatovic. De har karisma og spiller et meget aggressivt forsvar. Vardar kommer vi heller ikke unna her med en rekke solide forsterkninger i troppen. Györ hører definitivt også med her. Laget har vunnet mye, har mye erfaring og en suveren Anita Görbicz i sine rekker.

Kommende kamper i Arena Larvik:

Larvik- Oppsal, Grundigligaen, onsdag 15. oktober kl.1830

Larvik- Metz Handball, Champions League, lørdag 18. oktober kl.1830