– En av mine favoritter! – Larvik

– En av mine favoritter!

Ehfcl.com har tatt en prat med HCM Baia Mares trener Costica Buceschi før avkast i Champions League. Når han blir bedt om å fortelle hvilke fire lag han tror har best sjanse til å nå Final4 er Larvik et av lagene han trekker frem.

-Jeg holder Larvik, Györ, Vardar og Buducnost som mine personlige favoritter til å nå hele veien til Budapest i mai. Den største favoritten heter etter min mening Vardar. De har bygget videre på et fra før sterkt lag. Med så mange nysigneringer tror jeg at selv de forventer å være en del av Final4 , ja sannsynligvis håper de nok på å gå helt til topps også.

-Selv håper jeg at vi kan ta et skritt videre fra forrige sesong og med det avansere til Hovedrunden med så mange poeng som mulig. Det blir tøft. Vi møter sterke motstandere innledningsvis som alle er matchet i gode ligaer. I tillegg har de tre andre motstanderne våre lange tradisjoner i Champions League.

-Det at vi i år går rett inn i Champions League uten kvalifisering kommer som en belønning for hardt og konstant arbeide gjennom en sesong hvor vi kjempet oss til den nasjonale tittelen.

-Champions League blir en test for laget og meg selv, med en mulighet til å vise hva vi står for, avslutter Buceshi.

Larvik møter Baia Mare i Romania fredag 31. oktober. Hjemmekampen spilles lørdag 8. november kl.1815 i Arena Larvik.

Larvik-Metz Handball, Champions League, lørdag 18.oktober kl.1830 i Arena Larvik.