-Larvik og Baia Mare er favoritter – Larvik

-Larvik og Baia Mare er favoritter

Trener Jeremy Rousell i Metz håper på en tur til Hovedrunden i februar og mars for sitt lag, men mener at både Larvik og Baia Mare kan nå enda lenger. Om klubbens og egne forventninger til sesongen svarer han slik til ehfcl.com.

-Vårt hovedmål er å få delta i Hovedrunden etter nyttår. Vi håper vi kan dra nytte av det høye nivået i turneringen, med tanke på vår egen utvikling, men vi er i en knallsterk gruppe med både Larvik og Baia Mare som begge kan nå Final4 i Budapest.

-Dette er den mest prestisjetunge turneringen du kan delta i som klubb og vi føler at det er en ære å få være en del av årets utgave. Det skaper glede blant sponsorer å fans når vi kan spille slike storkamper i vår by. Vi er stolte av å representere klubben, byen og regionen vår ute i Europa.

-Det er mange lag som kan nå hele veien til Budapest og Final4 i mai. Jeg har allerede nevnt to kandidater, men mine personlige favoritter heter Györ, Vardar og Buducnost. Samtlige av disse lagene, inkludert Larvik og Baia Mare, har tropper som er fulle av kvalitetsspillere og ingen av de trenger å bruke mye krefter på den hjemlige serien. Der er de suverene.

Larvik- Metz Handball, lørdag 18.oktober kl.1830