-Vi vil vinne denne gruppen! – Larvik

-Vi vil vinne denne gruppen!

Sanna Solberg er definitivt ukjent med den internasjonale scenen. Så sent som i forrige uke var hun en del av det norske landslaget som ble nummer to i Golden League i Danmark, og faktisk har hun spilt 35 landskamper for Norge allerede. Champions League-erfaring har hun derimot ikke, men ambisjonene er høye før verdens beste klubbturnering starter.

Spill i Champions League vill bli en helt ny ny opplevelse for den 24 år gamle venstrekanten, når Larvik tar på Metz Handball i Arena Larvik for første kamp i gruppe D lørdag kveld.

Sannas erfaring med internasjonal klubbhåndball stammer fra to sesonger i Cupvinnercupen med sin tidligere klubb Stabæk.

-Selvfølgelig vil det være en stor opplevelse som jeg virkelig ser frem til. Det har vært flott å komme til et så sterkt og ambisiøs klubb som Larvik, som har ambisjoner om å vinne Champions League, forteller Sanna Solberg til ehfCL.com.

-Vårt mål er å vinne gruppen, og jeg tror definitivt at det er mulig, selv om bortekampen mot Baia Mare kan bli spesielt tøff. Det kan være en slags en nøkkelkamp i gruppen. Vi har mange nye spillere i laget vårt, og ikke alle av oss har spilt i Champions League før, men vi har et veldig sterkt lag.

Som nevnt tidligere, det er ikke mange timene til at moroa starter og Sanna gleder seg til å endelig få slippe løs i turneringen alle håndballspillere drømmer om å få være en del av.

-Jeg ser virkelig frem til å komme i gang med Champions League-kamper, noe vi alle gjør. Jeg er sikker på at det vil bli en stor opplevelse for meg selv om jeg ikke er helt fersk i internasjonal sammenheng. Det er utvilsomt en kamp vi må vinne, og som vi bør være i stand til å vinne, men vi har fortsatt litt å gå på før vi er helt samspilte. Men vi tar en ting om gangen, avslutter Sanna Solberg.

Larvik-Metz Handball, lørdag kl.1830.

Kilde: ehfcl.com