Kvartfinale i Tjøllinghallen – Larvik

Kvartfinale i Tjøllinghallen

Tirsdag ettermiddag inntar fjorårets Cupfinalister Tjøllinghallen. Denne gangen skal lagene krige om en plass i semifinalen i årets norgesmesterskap.

Moro med lokale klubber som arrangører

For tre uker siden spilte Larvik åttendelsfinale mot Stabæk i en fullsatt Nesjarhallen hvor Nesjar gjennomførte et prikkfritt arrangement. Nå er det håndballgruppa i Tjølling som overtar som cupvertskap. Tjølling har tidligere arrangert to av Larviks oppkjøringskamper før sesongstart. En kamp hvor Sør Koreas landslag var på besøk i Larvik og en kamp med Glassverket som motstander. Begge kampene var meget godt besøkt og ved begge anledningene laget Tjølling gode rammer for kampene.

-Det er veldig artig å spille disse kampene med de lokale klubbene som vertskap, forteller informasjonsansvarlig i Larvik HK Tor Odvar Moen. Det blir veldig fin stemning i disse hallene som rommere færre tilskuere enn vår egen storstue.

-Denne gangen passet det ekstra bra rent sportslig også. Vi setter kursen mot Polen tidlig på onsdag morgen, og da er det at vi kan spille så tidlig som kl.1800 perfekt for oss. Vi hadde slitt med å få rigget Arena ferdig til det klokkeslettet.

Karos 50. cupkamp for Larvik

Det er 7. gang lagene møtes i Cupen. Larvik har vunnet de seks tidligere møtene. Etter Byåsen, Stabæk og Gjerpen er bergenserne laget Larvik har møtt oftest i cupen.

Karoline Dyhre Breivang har spilt i flere av disse oppgjørene og mange til. I morgen runder hun 50 cupkamper og med det inntar hun sjetteplassen alene på oversikten over de som har spilt flest cupkamper for klubben. Den toppes ikke uventet av to superveteraner!

76 Lene Rantala

75 Tonje Larsen

67 Kari Mette Johansen

58 Linn-Kristin Riegelhuth Koren

55 Tine Rustad Albertsen

49 Karoline Dyhre Breivang

49 Kristine Duvholt Havnås

Larvik-Tertnes tirsdag 21. oktober kl.1800 i Tjøllinghallen

Billetter kjøpes i døra på kampdag.

Voksne kr 80,-

Barn 6-16 år kr 30,-