Larvik møter Nordstrand borte i semifinalen. – Larvik

Larvik møter Nordstrand borte i semifinalen.

I dag ble de tre andre kvartfinalene i Cupen (NM) spilt og der fikk vi en liten overraskelse, et drama og en favorittseier.

Halden vant noe overreaskende 31-27 over Byåsen, mens Nordstrand tok en ventet seier 21-18 over 1. divisjonslaget Njård i Njårdhallen. Dramaet utspilte seg på Hamar. Der måtte det ekstraomganger til for å skille hjemmelaget Storhamar og Oppsal. Ekstraomgangene ble rett og slett en parademarsj for Oppsal. De gikk fra 23-23 til 30-25 på 2 x 5 minutter.

Semifinalene ble trukket i kveldens HåndballXtra og der var det Nordstrand som endte som Larviks motstander. Nordstrand fikk hjemmekamp. Det betyr at en lett jublende Amanda Kurtovic, som var gjest i HåndballXtra, og hennes Oppsal fikk hjemmakap mot nyopprykkede Halden.

Kampene spilles onsdag 5. november og kan følges i hall eller via HåndballXtra og TV2 Sumo.