Sandra er på bedringens vei – Larvik

Sandra er på bedringens vei

Sandra Toft ble kjørt til sykehuset i København etter å ha opplevd et voldsomt ubehag på flyturen mellom Warszawa og den danske hovedstaden lørdag formiddag. Dagen etter er formen mye bedre og hun håper og tror at hun vil være klar til kamp igjen allerede på tirsdag.

-Det går bedre i dag  også, forteller Sandra som følte bedring allerede lørdag kveld da hun ble utskrevet fra sykehuset Jeg kjenner dog at det er litt som henger igjen etter gårsdagen.

Sandra skulle opprinnelig bli igjen i København for å gjennomføre noen tester satt i stand av den danske landslagsledelsen. De skulle egentlig gjøre unna på mandag, men det blir det ikke noe av. Hun drar tilbake til Larvik på mandag kveld.

-Jeg lander på Torp mandag kveld og håper og tror at jeg vil være klar til kampen mot Skrim på tirsdag kveld, avslutter Sandra.

Hva Sandra ble utsatt for på flyturen har hun pr. nå ikke fått svar på.

Til lokalavisen Østlands Posten sier Ole Gustav Gjekstad dette om Sandras retur til håndballbanen.

– Vi må avvente og se hva de medisinske rådene blir. Så får vi ta en prat med Sandra når hun kommer hjem. Men jeg har jo tro på at hun vil være klar for trening og spill ganske snart, sier Gjekstad.

Les også: Sandra Toft svulmet opp og mistet synet på flyet